Dieta Nupo

Nupo este un cadru sănătos de înlocuire a sărbătorilor creat de specialiști danezi cu ceva timp în urmă și, în prezent, este trimis în Irlanda în mod interesant. Regimul alimentar s-a dovedit clinic a avea un succes excepțional pentru scăderea în greutate, atât ca înlocuitor complet de cină, cât și în amestec cu diferite soiuri de alimente. Nupo are o varietate extinsă de produse alimentare, inclusiv shake-uri, supe, batoane și bomboane mestecate. Acestea pot fi devorate ca înlocuire a diferitelor sărbători din timpul zilei sau ca o îmbunătățire a mâncării obișnuite, ca o mâncare sau cină.

Regimul alimentar A slabit cineva cu dieta nupo nu este greu de urmat. În esență, înlocuiți câteva cine zilnic cu produse Nupo și mâncați ca la mijloc. Produsele Nupo sunt bogate în proteine și conțin o parte solidă de fibre. Rezultatul este o senzație de totalitate, în timp ce devine mai subțire. În plus, produsele Nupo ajută la scăderea colesterolului din sânge și a pulsului și sunt sărace în grăsimi și sodiu.

Într-un nou raport, a fost încercată într-o adunare de indivizi mari hotărâți să fie mai în formă. Membrii și-au înlocuit mâncarea obișnuită de zi cu zi cu un amestec de șapte produse Nupo – plicuri de shake-uri și supe descompuse în apă rece sau băuturi instant – pentru o perioadă considerabilă de timp. Rezultatele au fost uimitoare. Membrii au slăbit o sumă de 8 kg, ținând pasul cu volumul lor. Mai mult decât atât, nivelul lor de colesterol și nivelurile de uleiuri grase au evoluat.

Nupo îmbină întreținerea excelentă cu un gust și confort extraordinar. Shake-urile sub formă de pudră, băuturile instant și supele au un conținut scăzut de calorii. Fixările sunt alese cu grijă, iar articolele sunt eliberate de arome și zaharuri contrafăcute. Ele conțin, de asemenea, fibre sonore și o cantitate profitabilă de grăsimi nesaturate, precum și calciu și fosfor.

Articolele depind de propunerile Nordic Sustenance pentru o dietă solidă, ajustată. Acestea includ propunerea de a crea admisia de filamente de solvenți, de a reduce utilizarea zaharurilor rafinate și a grăsimilor trans nesaturate și de a garanta suficiente proteine, calciu și vitamina D. Admiterea de calorii sugerată pentru bărbați este de 2.500 kcal pe zi, iar pentru doamne, 2.300 kcal pe zi. .

Pentru a configura un articol Nupo, turnați 300 ml de apă rece în agitator și adăugați articolele într-un singur plic. Se amestecă bine și se consumă în timpul zilei, la intervale normale, timp de aproximativ 2-3 ore. Un pachet conține 12 porții dintr-o singură aromă. Rutina de alimentație nu ar trebui utilizată timp de peste 3 săptămâni fără a vorbi cu un specialist și nu este rezonabilă pentru femeile însărcinate și care alăptează sau pentru tineri. Este potrivit să bei nu mai puțin de 2-3 litri de apă pe zi în timpul dietei.


iagna Avatar

Leave a comment