Alegerea celor mai bune shake-uri pentru pierderea în greutate

Shake-urile de slăbit, cunoscute și sub denumirea de shake-uri de înlocuire a mesei, sunt mese lichide cu calorii controlate, concepute pentru a înlocui una sau mai multe dintre mesele zilnice cu alimente solide. Sunt utilizate în mod obișnuit în programele de slăbire, cum ar fi SlimFast, Medifast, Atkins și Health Management Resource (HMR). Beneficiile utilizării shake-urilor de slăbit pentru a vă ajuta să slăbiți includ mai puține calorii per porție, portabilitatea convenabilă și capacitatea de a oferi o sursă de nutrienți ușor de digerat. Cu toate acestea, un shake sănătos pentru pierderea în greutate ar trebui utilizat împreună cu o dietă echilibrată și exerciții fizice.

Shake-urile înlocuitoare de masă sunt făcute pentru a conține un amestec de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale. Unele sunt gata făcute și vin într-o cutie sau o sticlă, în timp ce altele sunt sub formă de pulbere și trebuie amestecate cu apă sau lapte înainte de utilizare. Acestea conțin, în general, mai puțin de 200 de calorii per porție, iar unele au doar 15 grame de zahăr. Un shake de bună calitate ar trebui să aibă o cantitate mare de proteine și fibre pentru a susține sațietatea și controlul foametei. Un conținut ridicat de proteine poate fi de asemenea util pentru susținerea masei musculare în timpul pierderii în greutate.

Alegerea celor mai bune shake-uri de slabit este esentiala pentru atingerea obiectivelor si mentinerea unui stil de viata sanatos pe termen lung. Atunci când alegeți un shake înlocuitor de masă, căutați-le pe cele care au un conținut scăzut de zahăr și oferă un echilibru de proteine, carbohidrați și grăsimi pentru a potoli foamea. Căutați un shake care oferă o varietate de arome pentru a se potrivi preferințelor dvs., precum și unul care nu conține ingrediente artificiale și OMG-uri.

Unele shake-uri dietetice sunt Inlocuitor de mese comercializate în mod special ca fiind shake-uri de slăbit și vă pot promite rezultate mari într-o perioadă scurtă de timp. Dar pot fi dificil de respectat pe termen lung, deoarece mulți oameni își recapătă greutatea pe care au pierdut-o odată ce încetează să mai folosească shake-uri.

Un shake de slăbit care este formulat cu ingrediente naturale, de înaltă calitate și care conține cantitățile potrivite de proteine și carbohidrați vă va ajuta să rămâneți satul pe tot parcursul zilei și, de asemenea, vă va menține metabolismul alimentat. Un exemplu excelent în acest sens este Venus by 310 Nutrition, care a fost creat în parteneriat cu starul tenisului Venus Williams și conține un amestec echilibrat de proteine din orez brun și proteine din mazăre, precum și carbohidrați, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale.

Cheia unei pierderi durabile în greutate este schimbarea întregului stil de viață. O modalitate bună de a face acest lucru este adoptarea unei abordări mai holistice, ceea ce oferă Second Nature. Dieteticienii lor sunt instruiți în instruirea sănătății și științe comportamentale pentru a vă ajuta să vă construiți un stil de viață fundamental care promovează alimentația sănătoasă și susține pierderea în greutate.

Pentru mai multe informații despre shake-urile noastre de slăbit și despre cum vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness, contactați-vă astăzi. Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări pe care le aveți! Alternativ, puteți rezerva o întâlnire cu unul dintre terapeuții noștri cu înaltă calificare și cunoștințe. Echipa noastră de profesioniști are ani de experiență în tratarea unei varietăți de leziuni și afecțiuni diferite, astfel încât să puteți fi siguri că sunteți pe mâini sigure cu noi.


iagna Avatar

Leave a comment